Our expertise, your return

Selecteer een pagina

 Vacatures

All Yield zoekt nieuwe Office Manager ter versterking van ons team!

All Yield is op zoek naar een Office Manager die klaar is om elke dag een gedreven Asset Management team te redden van de afgrond. Ben je op zoek naar een job waar elke dag er anders uitziet? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je organisatorisch ingesteld? Aarzel niet en stuur je cv naar verbeke@allyield.com

Taakomschrijving

Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor een waaier aan ondersteunende taken in verschillende segmenten, gaande van Office tot Human Ressources en Communicatie. Het betreft een zelfstandige functie die je zelf kan invullen en naar eigen hand kan zetten.

Enkele verantwoordelijkheden op een rijtje:

– organisatie bedrijfsevents en netwerkevents voor klanten

– aanspreekpunt collega’s inzake HR en facilitaire zaken

– ondersteuning management

– on- en off boarding van medewerkers

– websitebeheer en beheer social media

– beheer Newsletter

Aanbod

Bovenop dit uitdagend takenpakket bieden wij jou het volgende aan:

Een aantrekkelijk salarispakket met verschillende extralegale voordelen. Een gevarieerde functie waarin je de vrijheid krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan. Een plekje in deze groeiende onderneming waarin passie voor vastgoed en teamwork centraal staan. Ons kantoor bevindt zich op wandelafstand van het station Brussel-Centraal.

Profiel

Heb je een hoger diploma en bij voorkeur al een eerste werkervaring achter de rug. Kan je, zowel in het Nederlands, Frans als Engels, je zegje doen en heeft ook het Office MS pakket geen geheimen meer voor jou. Neem je graag initiatief en krijg je energie van het organiseren en coördineren van verschillende projecten ter ondersteuning van zowel HR, Office als Communicatie. Ben je een duizendpoot die houdt van afwisseling en kan je de nodige zelfstandigheid aan de dag kan leggen om je taken tot een goed einde te brengen. Heb je een oog voor inefficiënties en vind je het uitdagend om administratieve processen te optimaliseren.

Maar vooral, ben je klaar om elke dag een gedreven Asset Management team te redden van de afgrond. Aarzel dan niet en solliciteer nu voor deze vacature!

  • Office Manager
  • Junior Asset Manager

All Yield zoekt nieuwe Junior Asset Manager om ons team te vervoegen!

All Yield is op zoek naar een young potential die zich wil vastbijten in verschillende aspecten van het vastgoed. Heb je de nodige passie voor het vastgoed en beschik je over een commerciële ingesteldheid, dan hebben wij voor jou een groeipad overheen alle facetten van het vastgoedbeheer in de aanbieding. Solliciteer nu door je cv op te sturen naar verbeke@allyield.com

Als Junior Asset Manager sta je aanvankelijk in voor de commercialisatie van enkele residentiële panden gelegen in Brussel en Antwerpen. Concreet heb je de volgende verantwoordelijkheden:

Commercieel

Als Junior Asset Manager onderhoud je zeer actief de contacten met de verschillende makelaars voor verhuur en verkoop van appartementen. Met de hulp van een gedegen kennis van de markt sta je in voor de prijsbepalingen en prijsonderhandelingen en leg je deze voor aan de directie. Een doorgedreven interesse en/of kennis van de residentiële vastgoedmarkt is hierbij een absolute must.

Juridisch

Voorbereiden en actief bijwonen van de raden van de vereniging van mede-eigenaars en van de algemene vergaderingen.

Financieel

Je bent medeverantwoordelijk voor het financieel beheer van de projecten, werkt mee aan het opstellen van de investeringsbegroting en een jaarplan voor onderhoud van de verschillende panden. Je stelt rapporteringen op over de te verwachten en behaalde resultaten (zowel financieel als operationeel).

Leidinggevend

Je geeft sturing aan de Property Manager, de conciërges en de Administration Officer van de gebouwen waar je verantwoordelijk voor bent. In dat team begeleid je de meer complexe problemen en geef je advies waar nodig.

Aanbod

Bovenop dit uitdagende takenpakket bieden wij jou het volgende aan:
Een aantrekkelijk salarispakket met verschillende extralegale voordelen. Een boeiende functie met doorgroeimogelijkheden waarin je de vrijheid krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan en brede verantwoordelijkheden op te nemen. Een plekje in deze groeiende onderneming waarin passie voor vastgoed en teamwork centraal staan. Ons kantoor bevindt zich op wandelafstand van het station Brussel-Centraal.

Profiel

Je genoot een hogere opleiding, bij voorkeur in een economische richting en hebt al enkele jaren werkervaring achter de rug. Je beschikt over een stevige interesse in de residentiële vastgoedmarkt. Je beschikt over een goede kennis van het Frans en het Engels. Je hebt de communicatieve flair om iedereen achter jouw kar te spannen en je houdt ervan om te onderhandelen. Je bent tevens analytisch ingesteld en je houdt ervan budgetten op te stellen en complexe offertes door te spitten. Ervaring met mede-eigendom wordt als een pluspunt ervaren.

  • Office Manager
  • Junior Asset Manager